Uutiset‎ > ‎

Kirkkonummen Hoi Jeon Moo Sool ry. 10 vuotta

posted Jan 29, 2014, 4:34 AM by Miikka Einsalo

Seuramme juhlavuosi

Hyvää alkanutta vuotta kaikille. Ilouutiset ja terveiset yhdistyksen puheenjohtajalta.

Kirkkonummen Hoi Jeon Moo Sool ry. rekisteröitiin 29.1.2004 ja yhdistyksemme täyttää tänään virallisesti 10 vuotta. Pitkä matka on tultu Gesterbyn perunakellarista ja nuorisotalosta, Masalan vanhan apteekin tilojen kautta Dojo Masalan (LähiTapiola Sport Center) uudelle tatamille.

Harrastajia hojiksen puolella on pyörinyt arviolta 130 ry:n olemassaolon aikana. Tällä hetkellä jäseniä ja aktiivisia harrastajia hojiksessa on kolmisen kymmentä. Harrastajat ovat ahkerasti graduoineet itselleen uusia vöitä ja kisoihin on osallistuttu kiitettävästi. Keväällä 2012 saimme  seuraamme toisen mustan vyön, allekirjoittaneen. Tulevissa Kirkkonummi Open 2014 kisoissa  (8.2.) nähdään taas paljon meidän seuran kisaajia.

Aloitimme terveysliikuntakurssin Jang Sun ensimmäistä kertaa ulkopuolisille keväällä 2012. Sitä ennen, muistaakseni vuonna 2008, kokeilimme lajia seuralaisten kesken ja silloin se vielä tunnettiin nimellä Koung Kang Do. Nykyään pyöritämme paria kurssia vuodessa ja siellä on aktiivinen harrastajakunta. Jang Su -ohjaajiksi ovat kouluttautuneet Jukka Tervo sekä Heidi Raivio.

Uusimpana juttuna on korealainen kahden miekan koulukuntaan kuuluva Haedong Kumdo. Pirita Kähkönen (Haedong Kumdo 1 dan.) aloitti toiminnan kokeiluna seuran sisällä keväällä 2013. Piritan säntillisen innostavuuden saattelemana aloitimme heti perään julkisen mainostuksen uuden alkeisryhmän toivossa. Nykyään “HK:ssa” pyörii iso alkeis- ja jatkokurssi.

Toimintamme on alkuaikoihin verrattuna erittäin suurta. Tarjoamme kolmea eri lajia, kahdeksaa harjoituskertaa viikossa ja harrastajia on lähemmäs sata. Suuri kiitos tästä kaikesta kuuluu aktiiviselle hallitukselle, innostaville vetäjille ja tärkeimpänä, loistaville harjoittelukavereille. Odotan innolla mitä vuosi 2014 tuo tullessaan. Paljon on pieniä ja isoja kehitystöitä ja projekteja kiikarissa.

Jos teille heräsi jotain kysyttävää tai kommentoitavaa seuran toiminnasta, olethan yhteydessä meihin. Vastaan mielelläni kysymyksiisi. Voit myös seurata toimintaamme Facebookissa: https://www.facebook.com/kirkkonummenhjms

Ystävällisin terveisin,

Miikka Einsalo

Kirkkonummen Hoi Jeon Moo Sool ry.

puh: 050 599 6960

e-mail: miikka@kirkkonummenhjms.net