Uutiset‎ > ‎

Seuratiedote 11/12

posted Nov 1, 2012, 5:21 AM by Miikka Einsalo

Pikkujoulut 3.11.

Seuran pikkujoulut ovat aivan nurkan takana. NYT on viimeinen hetki ilmoittautua mukaan, huomenna ilmoittautumisia ei enää oteta vastaan. Alla tarkat infot!

Tänä vuonna etsitään kesäfiiliksiä ja mennään pelaamaan rantalentistä Salmisaaren liikuntakeskukseen (Energiakatu 3, Helsinki). Meille on varattu 1,5 h vuoro klo 18:00 alkaen. Sitovat ilmoittautumiset lähetetään Heidille (heidi@kirkkonummenhjms.net) NYT!
Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 10 € (oma osuus lentiskentän vuokrasta) Heidin tilille:

Heidi Raivio
FI9740550011269335.
Viestiksi: osallistujan nimi

Ilmoittautuminen on sitova ja sinut laskettu mukaan porukkaan kun rahat näkyvät tilillä.

Tähän viralliseen osuuteen kaikki ovat tervetulleita ja tilaisuus on ehdottoman alkoholiton. Virallisen osuuden jälkeen halukkaat lähtevät jatkamaan iltaa johonkin ruuan ja virvokkeiden parissa. Loppuilta on avoin kaikille täysi-ikäisille.

Tavataan 3.11. klo 17.45 Biitsin ulkopuolella Salmisaaren liikuntakeskuksen toisessa kerroksessa!”

Vuosikokous 14.11.

Kirkkonummen Hoi Jeon Moo Sool ryn hallituskausi tulee päätökseen ja on taas aika pitää vuosikokous. Kokous koskee kaikkia seuran jäseniä. Jos sinua kiinnostaa seuratoiminta ja kaikki se, mitä treenien taustalla tapahtuu, tule kokoukseen! Kokouksessa käydään läpi kuluneen vuoden tapahtumat, ensi vuoden budjetti, harjoitusmaksujen suuruus jne jne.
Kokous on keskiviikkona 14.11.2012 klo 17.30 Kirkkonummen kirjastossa.

17. - 18.11. Edustusjoukkueleiri X

Jyväskylässä järjestetään edustusjoukkueleiri X (kymmenes leiri). Osallistumisen minimivaatimuksena on keltainen vyö. Tuolla pääsee hiomaan ottelutekniikkaa todella paljon todella laadukkaassa opetuksessa. Käykää tsekkaamassa tarkemmat tiedot leiristä sekä ilmoittautumisista: http://www.kirkkonummenhjms.net/home/edustusjoukkueleirix
Ilmoittautumiset viimeistään 9.11.

24. - 25.11. Lohjan 10-vuotis leiri

Lohjan Moo Do ry järjestää juhlaleirin 10-vuotiaan seuransa kunniaksi. Tällä leirillä päästään hiomaan tekniikkaa ja paljon! Samalla päästään tutustumaan Han Moo Do-meininkiin sekä kokeilemaan Jang Su-terveysliikuntaa. Käy tsekkaamassa tarkemmat tiedot viikonlopusta sekä ilmoittautumisista: http://www.kirkkonummenhjms.net/home/lohjanmoodo10-vuotisleiri
Ilmoittautumiset viimeistään 14.11.

Poikkeus treeniajoissa

Lainaamme mielellämme Aikidolle treeniaikaamme, joten sen johdosta pientä muutosta. Laittakaa kalenteriin ylös, ettette turhaan ole väärässä paikkaa väärään aikaan.
  • maanantai 10.12. - Treenit Dojo Masalassa klo 18:00 - 20:00
  • tiistai 11.12. - Treenit peruttu

Joulun vapaat

Joulun ja uudenvuoden hujakoilla treenit on peruttu muutaman päivän osalta. Tämän vuoden viimeiset treenit ovat torstaina 20.12.2012. Ensi vuoden ensimmäiset treenit ovat tiistaina 8.1.2013.
  • 6.12.2012 - Treenit peruttu (itsenäisyyspäivä)
  • 20.12.2012 - Vuoden viimeiset treenit
  • 8.1.2013 - Vuoden ensimmiset treenit

Uusia apuvetäjiä