Peruskurssi

Tule mukaan peruskurssille syyskuun aikana!

Tervetuloa Hoi Jeon Moo Soolin peruskurssille. 
Olit sitten täysin uusi kaveri tai entinen harrastaja, olet erittäin tervetullut hikoilemaan ja haastamaan itseäsi kanssamme. 
Kurssille pääsee mukaan tulemalla treeneihin 27.8  - 19.9 välisenä aikana.

Hinta: 90€.
Kesto: n. 3 kuukautta
Maksutiedot: FI20 1449 3000 1041 18, viite 10029

Treenit:
Tiistaisin 18:00 - 19:30
Torstaisin 19:15 - 20:45


Hoi Jeon Moo Sool on korealainen itsepuolustuslaji, jonka on kehittänyt pääosin Hapkidon pohjalta korealainen mestari Myung Jae Ok. Hoi Jeon Moo Soolissa painotetaan paljon lähietäisyyden tekniikoita kuten lukkoja ja maahanvientejä. Yleensä korealaisissa lajeissa pääosassa olevat potkut ovat Hoi Jeon Moo Soolissa vähemmän painotettu osa-alue. Toki niitäkin monipuolisesti löytyy. Tekniikoissa painotetaan erityisesti ympyräliikeen tuottamaa voimaa ja erilaisia pyörähdys- sekä ympyräliikkeitä harjoitellaankin jokaisissa harjoituksissa.

Syksyn 2015 Kirkkonummipäivänäytös

Tiedoksi myös!

Mitään peruskuntovaatimuksia lajin aloittajalle ei ole, vaan harjoittelijan kunto kehittyy harjoittelun myötä tehokkaasti ja monipuolisesti. Kirkkonummen seurassa on käytössä Suomen Hoi Jeon Moo Sool-liiton suunnittelema kunto-ohjelma, josta harjoittelijan on helppo seurata oman kuntonsa kehittymistä.


Mitä peruskurssilla harjoitellaan:

Kurssi keskittyy lajin perusasioiden ja -tekniikoiden harjoitteluun. Opittujen tekniikoiden soveltava harjoittelu alkaa vasta alkeiskurssin jälkeen.


Ikäraja:

Harjoittelijan tulee olla 15 vuotta täyttävä. Yläikärajaa ei ole.


Vaatetus:

Aluksi riittävät verkkarit ja T-paita. Judo-, karate- tai vastaava puku käy myös mainiosti. Kenkiä treeneissä ei käytetä, mutta pehmeät harjoitustossut on sallittu. Kellot ja korut pitää muistaa riisua ennen harjoituksia.


Kurssin kesto:

Alkeiskurssi kestää noin 3 kuukautta päättyen graduointiin eli vyökokeeseen.


Kuinka usein treenejä pidetään:

Peruskurssin aikana harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa. Graduoinnin jälkeen harjoituskertoja tulee lisää.


Kurssin hinta:

Peruskurssimaksu on 90 euroa. Peruskurssin hintaan sisältyy alkeiskurssin päättävä vyökoe, harjoituspassi sekä keltainen vyö.